DERSLER |
PROGRAM ÇIKTILARI |
|||||||||
PÇ-1 |
PÇ-2 |
PÇ-3 |
PÇ-4 |
PÇ-5 |
PÇ-6 |
PÇ-7 |
PÇ-8 |
PÇ-9 |
PÇ-10 |
|
BİYOLOJİ |
X |
|
|
|
X |
|
|
|
|
X |
FİZİK-1 |
X |
|
|
|
X |
|
X |
|
|
|
KİMYA |
X |
|
|
|
X |
|
X |
|
|
|
GIDA MÜHENDİSLİĞİNE GİRİŞ |
X |
|
|
|
X |
|
|
X |
|
X |
KARİYER PLANLAMA |
|
|
|
X |
|
X |
X |
|
X |
|
TEMEL BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ |
X |
|
X |
|
X |
|
|
X |
|
|
MATEMATİK-1 |
X |
|
|
|
X |
|
X |
|
|
|
TÜRK DİLİ-I |
X |
|
|
|
X |
|
|
|
|
X |
ANALİTİK KİMYA |
X |
|
|
X |
X |
|
|
|
|
X |
BİLGİSAYAR DESTEKLİ ÇİZİM |
|
X |
X |
|
X |
|
|
|
|
|
FİZİK II |
X |
X |
|
X |
|
|
|
|
|
|
MATEMATİK II |
X |
X |
|
X |
X |
|
|
|
|
|
ORGANİK KİMYA |
X |
X |
X |
|
|
|
|
|
|
|
TÜRK DİLİ II |
|
|
X |
|
|
X |
X |
X |
X |
|
İSTATİSTİK |
X |
X |
X |
X |
X |
|
|
|
X |
|
AİIT I |
|
|
|
X |
|
X |
X |
|
|
|
DİFERANSİYEL DENKLEMLER |
X |
X |
|
X |
X |
|
|
|
|
|
ENERJİ VE KÜTLE DENKLİĞİ |
X |
X |
|
|
|
|
|
|
|
|
GIDA KİMYASI |
X |
|
|
|
|
|
|
X |
|
X |
GIDA MÜHENDİSLİĞİ TEMEL İŞLEMLERİ |
X |
X |
X |
|
|
|
|
X |
|
|
MESLEKİ İNGİLİZCE |
X |
|
|
|
|
X |
|
X |
|
|
MÜHENDİSLİK TERMODİNAMİĞİ |
X |
X |
X |
|
|
|
|
|
|
|
YABANCI DİL I |
|
|
|
X |
|
X |
X |
|
|
|
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ I |
X |
|
|
X |
|
|
X |
|
|
|
ARAŞTIRMA VE DENEME METOTLARI |
X |
X |
X |
X |
X |
|
|
|
X |
|
AKIŞKANLAR MEKANİĞİ |
X |
X |
X |
|
|
|
|
X |
|
|
AİIT II |
|
|
|
X |
|
X |
X |
|
|
|
BESLENME İLKELERİ |
X |
X |
|
|
X |
|
|
|
|
X |
ENDÜSTRİYEL MİKROBİYOLOJİ |
X |
X |
X |
|
|
|
|
X |
|
|
GENEL MİKROBİYOLOJİ |
X |
X |
|
|
X |
|
|
X |
X |
X |
GIDA MOLEKÜLER BİYOLOJİSİ |
X |
X |
X |
|
|
|
|
X |
|
|
ISI VE KÜTLE TRANSFERİ |
X |
X |
X |
|
|
|
|
X |
|
|
KAHVALTILIK TAHIL VE EKSTRUDE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ |
|
X |
|
|
X |
|
|
X |
|
X |
REAKSİYON KİNETİĞİ |
X |
X |
X |
|
|
|
|
X |
|
|
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ II |
X |
|
|
X |
|
|
X |
|
|
|
YABANCI DİL II |
|
|
|
X |
|
X |
X |
|
|
|
BİSKÜVİLİK VE MAKARNALIK BUĞDAY ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ |
X |
X |
|
X |
X |
|
|
|
|
|
ENSTRÜMENTAL GIDA ANALİZLERİ |
X |
|
|
|
X |
|
X |
X |
|
|
GIDA BİYOKİMYASI |
X |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GIDA BİYOTEKNOLOJİSİ |
|
X |
|
|
X |
|
|
X |
|
X |
GIDA EKONOMİSİ |
X |
|
|
X |
|
X |
X |
|
X |
|
GIDA KATKI MADDELERİ VE TOKSİKOLOJİ |
X |
X |
|
|
X |
|
|
|
|
X |
GIDA LOJİSTİĞİ |
|
X |
X |
|
|
|
|
X |
|
|
GIDA MİKROBİYOLOJİ |
|
X |
|
|
X |
|
|
X |
|
X |
GIDA MUHAFAZA TEKNİKLERİ |
X |
X |
|
|
|
|
|
X |
|
X |
MODİFİYE YAĞLAR VE ÜRETİM TEKNOLOJİLERİ |
X |
|
X |
|
|
|
|
X |
|
|
SOĞUK TEKNİĞİ |
X |
X |
X |
|
|
|
|
X |
|
|
İŞLETME ORGANİZASYONU VE YÖNETİMİ |
|
|
|
X |
X |
X |
X |
|
|
X |
GIDA ENDÜSTRİSİ ATIKLARI VE ATIK DEĞERLENDİRME |
X |
|
|
|
|
|
|
|
X |
X |
ENDÜSTRİYEL YEMEK TEKNOLOJİSİ |
X |
|
X |
|
|
|
|
X |
|
X |
DUYUSAL ANALİZ |
|
X |
|
X |
X |
X |
|
|
X |
|
ENZİM BİLİMİ |
X |
|
|
|
|
|
|
|
X |
X |
ET BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ |
|
X |
X |
|
|
|
|
X |
|
X |
FONKSİYONEL GIDALAR |
X |
|
|
|
|
|
|
X |
|
X |
GIDA ENDÜSTRİ MAKİNALARI |
X |
X |
|
|
|
|
|
X |
|
|
GIDA FİZİĞİ |
X |
X |
X |
|
|
|
|
X |
|
|
GIDA MEVZUATI VE KALİTE KONTROLÜ |
X |
X |
|
|
X |
|
|
|
|
X |
GIDA MÜHENDİSLİĞİ MALZEME BİLGİSİ |
X |
X |
X |
|
|
|
|
X |
|
|
MEYVE VE SEBZE İŞLEME TEKNOLOJİSİ |
X |
|
|
|
|
|
|
|
X |
X |
MEZUNİYET ÇALIŞMASI-I |
X |
X |
X |
|
X |
|
|
X |
|
|
YAĞ TEKNOLOJİSİ |
|
X |
X |
|
X |
|
|
X |
|
X |
SÜT BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ |
|
X |
X |
|
X |
|
|
X |
|
X |
SU ÜRÜNLERİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ |
X |
X |
|
X |
X |
|
|
|
|
|
TAHIL VE ÖĞÜTME TEKNOLOJİSİ |
|
X |
X |
|
|
|
|
X |
|
X |
ET TESİSLERİNİN KURULUŞU VE ORGANİZASYONU |
X |
|
|
|
|
|
|
|
X |
X |
ET ÜRÜNLERİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ |
X |
|
|
|
|
|
|
|
X |
X |
GIDA İŞLETME SANİTASYONU |
X |
X |
X |
|
|
|
|
X |
|
|
GIDA AMBALAJLAMA İLKELERİ |
X |
|
|
|
|
|
|
X |
|
|
MEZUNİYET ÇALIŞMASI-II |
X |
X |
X |
|
X |
|
|
X |
|
|
PROJE HAZIRLAMA VE DEĞERLENDİRME |
|
X |
X |
X |
X |
|
X |
X |
|
|
PROSES TASARIM |
X |
X |
X |
X |
|
X |
X |
X |
|
X |
SÜT YAN ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ |
X |
X |
|
|
|
|
|
X |
|
X |
TAHIL ÜRÜNLERİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ |
|
X |
X |
|
|
|
|
X |
|
X |
YAĞ TEKNOLOJİSİNDE YENİ TEKNİKLER |
X |
|
X |
|
|
|
|
X |
|
X |
ZEYTİN VE ZEYTİNYAĞI İŞLEME TEKNOLOJİSİ |
X |
|
|
|
|
|
|
X |
|
X |
ÖZEL GIDALAR |
X |
|
|
|
|
|
|
|
X |
X |
İÇME SUYU TEKNOLOJİSİ |
X |
X |
X |
|
|
|
|
X |
|
|
ŞEKER VE ŞEKERLİ ÜRÜNLER TEKNOLOJİSİ |
X |
|
|
|
|
|
|
|
X |
X |
ÜRÜN GELİŞTİRME VE OPTİMİZASYONU |
|
|
X |
X |
|
|
|
|
|
X |
TAHIL VE ÖĞÜTME TEKNOLOJİSİ |
|
X |
X |
|
|
|
|
X |
|
X |
MESLEKİ STAJ |
X |
X |
X |
|
X |
|
X |
X |
|
|