TR | EN
Lisansüstü Ders-Program Çıktıları Matrisi
DERSLER PROGRAM ÇIKTILARI
PÇ-1 PÇ-2 PÇ-3 PÇ-4 PÇ-5 PÇ-6 PÇ-7 PÇ-8 PÇ-9 PÇ-10 PÇ-11
UZMANLIK ALAN DERSİ (YL) X X X X              
YÜKSEK LİSANS TEZ ÇALIŞMASI X X X X              
SEMİNER X                    
LİPİD KİMYASI X   X     X          
TAHIL ÜRÜNLERİNDE İLERİ ANALİZ YÖNTEMLERİ   X     X   X X     X
BUĞDAY KİMYASI VE TEKNOLOJİSİ       X   X X   X    
GIDA ATIKLARININ DEĞERLENDİRİLMESİ X     X X X     X    
GIDA ANALİZLERİ,TEORİ VE UYGULAMALARI X   X X       X X    
MİKROBİYAL GIDA ZEHİRLENMELERİ   X X   X X   X     X
GIDA MÜH. KULLANILAN MOLEKÜLER YÖNTEMLER X X     X X          
TOZ GIDALAR TEKNOLOJİSİ X X     X X          
BİYOAKTİF MADDELER VE FONKSİYONEL GIDALAR   X X     X         X
KAKAO VE ÇİKOLATA TEKNOLOJİSİ   X X     X         X
ZEYTİNYAĞI ÜRETİM TEKNOLOJİSİ VE KALİTE KRİTERLERİ X   X     X          
GIDALARIN FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ X   X     X          
GIDA MÜH. DENEME PLANI VE İSTATİSTİKSEL YAKL. X X   X           X  
GIDALARDA RAF ÖMRÜ X X   X X X     X X  
İLERİ GIDA MİKROBİYOLOJİSİ   X X   X X          
ET BİYOKİMYASI VE KALİTESİ X           X   X   X
ET ÜRÜNLERİNDE KALİTE KONTROLÜ VE ANALİZ YÖNT. X   X       X       X
KIRMIZI ET ÜRÜNLERİ VE İŞLEME TEKNOLOJİLERİ X         X X   X   X
ŞEKER VE ŞEKERLEME TEKNOLOJİSİ   X X     X         X
FERMENTE SÜT ÜRÜNLERİ       X   X X   X    
PEYNİR TEKNOLOJİSİ X X X   X X          
KANATLI ETİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ X           X   X   X
GIDA KALİTE VE GÜVENLİĞİ   X X     X       X  
BİSKÜVİ ÜRETİM TEKNOLOJİSİ   X     X   X X      
MEYVE SEBZE TEKNOLOJİSİNDE YENİLİKÇİ YAKLAŞIMLAR X X     X X          
GIDALARDA ISIL İŞLEM HESAPLAMALARI X     X   X   X