DERSLER |
PROGRAM ÇIKTILARI |
PÇ-1 |
PÇ-2 |
PÇ-3 |
PÇ-4 |
PÇ-5 |
PÇ-6 |
PÇ-7 |
PÇ-8 |
PÇ-9 |
PÇ-10 |
PÇ-11 |
UZMANLIK ALAN DERSİ (YL) |
X |
X |
X |
X |
|
|
|
|
|
|
|
YÜKSEK LİSANS TEZ ÇALIŞMASI |
X |
X |
X |
X |
|
|
|
|
|
|
|
SEMİNER |
X |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LİPİD KİMYASI |
X |
|
X |
|
|
X |
|
|
|
|
|
TAHIL ÜRÜNLERİNDE İLERİ ANALİZ YÖNTEMLERİ |
|
X |
|
|
X |
|
X |
X |
|
|
X |
BUĞDAY KİMYASI VE TEKNOLOJİSİ |
|
|
|
X |
|
X |
X |
|
X |
|
|
GIDA ATIKLARININ DEĞERLENDİRİLMESİ |
X |
|
|
X |
X |
X |
|
|
X |
|
|
GIDA ANALİZLERİ,TEORİ VE UYGULAMALARI |
X |
|
X |
X |
|
|
|
X |
X |
|
|
MİKROBİYAL GIDA ZEHİRLENMELERİ |
|
X |
X |
|
X |
X |
|
X |
|
|
X |
GIDA MÜH. KULLANILAN MOLEKÜLER YÖNTEMLER |
X |
X |
|
|
X |
X |
|
|
|
|
|
TOZ GIDALAR TEKNOLOJİSİ |
X |
X |
|
|
X |
X |
|
|
|
|
|
BİYOAKTİF MADDELER VE FONKSİYONEL GIDALAR |
|
X |
X |
|
|
X |
|
|
|
|
X |
KAKAO VE ÇİKOLATA TEKNOLOJİSİ |
|
X |
X |
|
|
X |
|
|
|
|
X |
ZEYTİNYAĞI ÜRETİM TEKNOLOJİSİ VE KALİTE KRİTERLERİ |
X |
|
X |
|
|
X |
|
|
|
|
|
GIDALARIN FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ |
X |
|
X |
|
|
X |
|
|
|
|
|
GIDA MÜH. DENEME PLANI VE İSTATİSTİKSEL YAKL. |
X |
X |
|
X |
|
|
|
|
|
X |
|
GIDALARDA RAF ÖMRÜ |
X |
X |
|
X |
X |
X |
|
|
X |
X |
|
İLERİ GIDA MİKROBİYOLOJİSİ |
|
X |
X |
|
X |
X |
|
|
|
|
|
ET BİYOKİMYASI VE KALİTESİ |
X |
|
|
|
|
|
X |
|
X |
|
X |
ET ÜRÜNLERİNDE KALİTE KONTROLÜ VE ANALİZ YÖNT. |
X |
|
X |
|
|
|
X |
|
|
|
X |
KIRMIZI ET ÜRÜNLERİ VE İŞLEME TEKNOLOJİLERİ |
X |
|
|
|
|
X |
X |
|
X |
|
X |
ŞEKER VE ŞEKERLEME TEKNOLOJİSİ |
|
X |
X |
|
|
X |
|
|
|
|
X |
FERMENTE SÜT ÜRÜNLERİ |
|
|
|
X |
|
X |
X |
|
X |
|
|
PEYNİR TEKNOLOJİSİ |
X |
X |
X |
|
X |
X |
|
|
|
|
|
KANATLI ETİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ |
X |
|
|
|
|
|
X |
|
X |
|
X |
GIDA KALİTE VE GÜVENLİĞİ |
|
X |
X |
|
|
X |
|
|
|
X |
|
BİSKÜVİ ÜRETİM TEKNOLOJİSİ |
|
X |
|
|
X |
|
X |
X |
|
|
|
MEYVE SEBZE TEKNOLOJİSİNDE YENİLİKÇİ YAKLAŞIMLAR |
X |
X |
|
|
X |
X |
|
|
|
|
|
GIDALARDA ISIL İŞLEM HESAPLAMALARI |
X |
|
|
X |
|
X |
|
X |
|
|
|
Son Güncelleme Tarihi: 18.10.2024