
Araş. Gör. Esra KARABULUT
-
E-Posta:
- Dahili Telefon:
- Özgeçmiş: YÖK Akademik
- Özgeçmiş: AVESİS Akademik
- ORCID No: https://orcid.org/0009-0005-2210-725X
- Araştırma Alanları: Gıda Mühendisliği, Süt ve Süt Teknolojisi, Gıda Kimyası
1) EĞİTİM
Derece |
Bölüm/Anabilim Dalı |
Üniversite |
Yıl |
Yüksek Lisans |
Gıda Mühendisliği A.B.D. |
Hacettepe Üniversitesi |
2023- Devam ediyor |
Lisans |
Gıda Mühendisliği Bölümü |
Hacettepe Üniversitesi |
2018-2023 |
2 ) AKADEMİK ÜNVANLAR
Ünvan |
Görev Yeri |
Yıl |
Arş. Gör. |
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi |
2025- |
3) YAYINLAR
3.1. Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
- Final product characteristics of ice cream enriched with fibrillated milk protein Karabulut E., Bulat T., Topcu A. 5th Online Dairy Science and Technology Symposium, Athens, Yunanistan, 23 - 26 Haziran 2025, ss.2, (Özet Bildiri)(Sözlü Sunum)
- Yüksek proteinli dondurma üretiminde fibrile süt proteini kullanımı ve bunun son ürün kalitesine etkileri Karabulut E., Çelebi E., Bulat T., Topcu A. , 3. Ulusal Sütçülük Kongresi, Ankara, Türkiye, 5 - 06 Ekim 2023, ss.89, (Özet Bildiri)(Poster Sunumu)
4) PROJELER
- Dondurma Karışımına Fibrile Süt Proteini Takviyesi ve Son Ürünün Kalitesi Üzerindeki Etkileri, Karabulut E., TOPCU A., TÜBİTAK Projesi, 2209-B - Sanayiye Yönelik Lisans Araştırma Projeleri Destekleme Programı, 2023 – 2024 (Sanayi Ortağı: Algida/UNILEVER, Ece Çelebi)
5) BURSLAR
- (2024 - Devam Ediyor) 2210-A Yurt İçi Genel Yüksek Lisans Burs Programı, TÜBİTAK
6) PROJELER
- (2021-2022) 2247 - C Stajyer Araştırmacı Burs Programı (STAR), TÜBİTAK, Gelecek Yetişkinler İçin Sağlıklı İşlenmiş Gıda Tasarımı: Unlu Mamüller İçin Şeker Azaltma Stratejilerinin Geliştirilmesi (Proje Yürütücüsü: Prof. Dr. Vural GÖKMEN) (Sanayi Ortağı: Eti)
- (2023-2025) Teydeb-1505 Üniversite-Sanayi İşbirliği Destek Programı, TÜBİTAK, Dondurma Üretimi Artiklarinin Geri Kazanimi İçin Uygun Proses Stratejilerinin Geliştirilmesi, (Proje Yürütücüsü: Prof. Dr. Ali TOPCU) (Sanayi Ortağı: Magnum Company, Ece Çelebi)